Home

Welkom

Geschreven op dinsdag 30 november 2010

Welkom op mijn website! Ik heb deze site gemaakt om te oefenen in het maken van websites. Vaak probeer ik hier eerst alles uit voordat ik het ook toepas in mijn andere websites.

PS Klik ook zeker eens op de lijnen bovenaan de pagina! Hiermee kan je de kleuren van de website veranderen.

Skill bar

Geschreven op maandag 31 oktober 2011

Onderstaande skill bar geeft een idee van mijn kennis in verband met het ontwerpen van websites.

Geschikte webbrowsers

Geschreven op dinsdag 30 november 2010

Bij het maken van deze website maak ik veel gebruik van HTML5 en CSS3. Dit zijn de nieuwste standaarden voor het maken van respectievelijk de structuur en de lay-out van een website. Doordat ze zo nieuw zijn, zou het kunnen dat de site niet goed wordt weergegeven in oudere webbrowsers. Daarom heb ik hieronder een lijstje geplaatst met browsers die alles zonder problemen zouden moeten kunnen tonen.

Misschien zie je met die browsers nog niet alle nieuwe functies, maar dat zou niet storend mogen zijn. Enkel bij Internet Explorer moet je er op letten dat je versie 9 of hoger hebt, anders zal de website helemaal verkeerd worden weergegeven!

De oudere versies van Internet Explorer volgen de standaarden heel slecht en zorgen daardoor vaak voor problemen. Het zoeken en oplossen van die problemen kost enorm veel tijd en moeite en bovendien maak je door die aanpassingen een website die zich zelf niet aan de regels houdt. Daarom heb ik ervoor gekozen om de regels wel strikt te volgen en mij niets meer aan te trekken van een foute weergave in Internet Explorer.